Men Grabbarna visade i denna matchen att de älskar sådana här matcher
när det gäller något och de ville verkligen behålla 1:a platsen.

Matchen startar lite avvaktande och det känns som att vi är som vädret
lite ostabila kommer ej rätt i positionsspelet då de spelar med en 5-backslinje.
Det måste ha satt sig ordentligt på Örnias hjärnhalvor våra 60 gjorda mål innan denna matchen.
Men det skulle visa sig att det är inte modellen för att slå oss.

Minut 15 Sigge spelar fram Packi som enkelt sätter 1-0 till Lirarna och skall sägas
att detta var våran första chans som vi sätter direkt.
Minut 20 Packi slår ett inlägg som Sigge sånär nickar in i vänstra krysset.

Minut 31 så har vi ett inkast nere vid våran egen högra hörnflagga, Malmström tar denna och kastar mot jonte som knappt är med på denna och ej vill ha denna.
Den tar jonte i ansiktet och studsar ut till en fristående Örnia spelare som enkelt sätter denna bjudning.
1-1 i minut 31 och känns som att fan att vi skall bjuda in dom.
Paus och det känns som att vi inte får tag i deras mittfält vi vinner inga bollar som vi kan omvandla till snabba omställningar.

Halvlekens bäste spelare är utan tvekan Kapten Johnsson.
Jag gör ett byte i paus och tar ut Palmen från innermitt,sätter in Bengan som mittback och flyttar upp Johnsson då jag vill vinna mer och fler bollar högre upp så vi kan ställa om snabbare i vårat spel.
Då Johnsson har visat sig till att ha en bra dag idag.

2:a halvlek Jämt de första 10 min men ärligheten skall fram och Örnia har inte mycket till varken spel utan de kör långt på deras stackars anfallare och 2 yttermitt som i sin tur förlänger dessa långa bollar och hoppas på att lobba 2 meter långa utmärkta Korven i Walldias mål.

Minut 50 Green rinner igenom men deras målis räddar friläget på ett makalöstsätt.
Minut 55 Packi rinner igenom efter en underbar genomskärare från Johnsson men ännu en gång så räddar deras målis med en fotparad.
Minut 58 så stjäl Packi bollen efter en felspark i deras försvar och denna gång gör han inget misstag och 2-1 till Walldia.

Minut 65 slår packi en perfekt genomskärare till broder Hinken som kommer löpande helt perfekt och klipper till i farten från nära håll men deras målis gör en perfekt enhandsräddning som man bara kan läsa om i Buster.

Nu har Walldia tagit över i stort sätt helt och planen suger musten ur Örnias ben.
Minut 83 Sätter så Green in 3-1 och matchen är vunnen.
Sedan åker deras mittback ut im 85 minuten då han har kramat om Green en sista gång och fått 2 gula i denna match.
Minut 90 Rasmussen sätter en perfekt genomskärare som Green klackar vidare till en helt fristående manfred som inte gör något misstag utan sätter 4-1 och matchen slut.

Vad säger man vi behåller nu serieledningen samtidigt som vi drar ifrån med ett par pinnar.
Nu har hela 2:a spelomgången avklarats och Walldia gick igenom denna utan att tappa en enda pinne.
På fredag startar Spelomgång 3 och Slättåkra väntar hemma.
På Återseende alla Walldianer och övriga som läser detta.